keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Lion-patukka


Citymarketissa käydessäni löysin karkkihyllyn alelaarista aarteen, nimittäin 10kpl pakkauksen nostalgisia Lion-patukoita! Näitä ei olekaan vähään aikaan Suomen kaupoista saanut ja olen aina Viron laivamatkoilta niitä hamstrannut. Hintaa pakkauksella oli vain 3,99e eli yksittäisen patukan hinta pakkauksessa on vain vajaa 40 senttiä! Irtonaisinakin patukoita olisi ollut myynnissä, mutta hinta olisi varmasti ollut korkeampi.

Maitosuklaalla (39,5 %) kuorrutettua vohvelia, toffeeta (35,4%) ja rapeita muroja (7,9 %).



Patukassa näyttää olevan vohvelisydän ympäröitynä toffeella, rapeita riisimuroja ja suklaakuorrutus. Siis täydellinen rouskuva koostumus venyvällä toffeella ja maitosuklaalla höystettynä! Suklaata olisi voinut olla päällä jopa hieman enemmän. Harvemmin tuleekaan tuon patukan kerrostettua rakennetta niin hirveästi silmin tarkasteltua, koska maut sulautuvat suussa niin hyvin. Patukka on sopivan kokoinen (42g) ja makeanhimo tyydyttyy. Kaipaisin Suomen markkinoille myös valkosuklaista ja pähkinäsuklaista versiota Lion-patukoista. Ehdottomasti yksi lempparipatukoistani!

Kissaihmisenä täytyy myös sanoa, että minusta tuo patukan kääre leijonan kuvalla varustettuna on hieno :D

Mitäs sitä hyvää enempää vatvomaan. Miinus siitä syystä, koska tiedän, että toiset Lion-maut ovat vieläkin herkullisempia ;)


♦ ♦ ♦ ♦ ♦-  (5-/5) 

 : Isa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti