keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Milka - Oreo

Lunta tulee niin, että ei eteensä meinaa nähdä :D Pyöräilin tänään kouluun ja takaisin (yhteensä noin 7km) ja voin sanoa, että oli kyllä aikamoista sähellystä. Silmälasit huurussa, sateenvarjo kädessä ja kengät märkänä taistelin luonnonvoimia vastaan... Pidän kyllä talvesta, mutta pitää aina olla niin itsepäinen, ettei voi hankkia bussikorttia!






Kotiin selviytymisen kunniaksi ajattelin korkata hetki sitten ostamani levyn, mitä en ole Suomessa vielä nähnytkään. Tämäkin aarre oli Citymarketista ja hinta noin parin euron paikkeilla. Joskus olen tätä maistanut laivatuliaisena ja muistaakseni se oli ihan hyvää. Pahoittelen, jos jotakin häiritsee jatkuva suklaapostailuni. Ehkä pitäisikin perustaa ihan pelkkä suklaan arvostelu -blogi :) Mutta saa antaa vinkkejä, jos haluaa, että arvostelisin jonkun tietyn tuotteen!




Täytetty maitosuklaa vaniljan makuisella kermatäytteellä (38%) ja kaakaokeksi (16%)

Ensipuraisu paljastaa, että suklaa sisältää rapeaa kaakaokeksiä, sillä se roiskuu kivasti hampaissa! Suklaa on todella makeaa ja vaniljan makuinen kermatäyte herkullista, puhumattakaan keksimuruista. Mielestäni keksimurut ovat ihan sopivan kokoisia suklaalevyn ohuuteen nähden ja niitä on jokaisessa palasessa useampi. Vaniljatäytettä on myös mukavan reilusti. Suklaasta ei jää mitenkään huomattavaa rasvaisuutta kitalakeen, vaan palaset sulavat sujuvasti suuhun. Tähän suklaaseen saattaa tulla himo, joten on ihan hyvä, ettei levy ole 100g isompi...  







Täydellinen suklaa rankan talvisen pyöräilyretken jälkeen! En keksi tästä yltiömakeuden lisäksi juurikaan moitittavaa. Ehkä keksien maku olisi voinut maistua hitusen enemmän ja pelkkä vaniljatäytteen maku vähemmän. Tämä ei kuitenkaan syyttä ole Suomeen kovasti kaivattu tuote.


♦ ♦ ♦ ♦ ♦- (5-/5) 

 : Isa



Ps. Pakko muuten paljastaa, että ostin viime viikonloppuna ensimmäisen Ben&Jerry's jäätelön ja petyin suuresti. Jos joku haluaa tietää tästä enemmän, voin kirjoittaa postauksen. Välttämättä en siihen muistoon halua palata, sillä odotin paljon enemmän!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti