perjantai 27. marraskuuta 2015

Marabou - Non Stop


Heippa!


Jatkakaamme joulu-uutuuksien läpikäyntiä :) Prismasta löytyi Maraboun Non Stop -suklaata, jota en ole aikaisemmin maistanutkaan. Kääreessä näyttää olevan myös tuttu ilmaisu "Limited Edition" eli levyä on todennäköisesti myynnissä vain joulunaikaan. Kääre onkin hyvin jouluinen ja aika hieno! Levyn koko on tavalliset 200 g ja hintaa oli 2,75e eli pieni joulukorotus hinnassa näkyy.

Maitosuklaata, jossa sokerikuorrutettuja rakeita (20%) tummasta suklaasta

Non Stop -rakeet ovat pieniä suklaarakeita, joissa on sokerikuorrutus ja sisällä tummaa suklaata. Itse en ole innostunut M&M-karkeista tai Non Stopeista itsessään, mutta eivätköhän ne suklaassa maistu...



Karamellirakeet näyttävät olevan hyvin epätasaisesti jaoteltuna suklaaseen ainakin päällisin puolin. Toisaalta se lisää kiinnostavuutta ja arvaamattomuutta, mutta toisaalta ärsyttää, jos makusuklaassa on enemmän tavallisia paloja kuin ns. maustettuja eli rakeellisia. Heti ensimmäinen maistamani pala taisikin olla ihan rakeeton, perushyvää Maraboun maitosuklaata. Toinen pala on lähes samanlainen, olisiko hieman rakeen kuorta osunut sekaan. Rakeet ovat joko todella pieniä tai sitten ensimmäiseen riviin ei ole osunut yhtään sattumaa. Kyllästyn popsimaan ensimmäisen rivin tylsiä palasia ja nappaan keskeltä levyä palasen, jossa näkyvästi on rakeita. Rakeet maistuvat odotetusti ihan tummalle suklaalle sokerilla päällystettynä, koostumus on rouskuva. Ei mitään tajuntaa räjäyttävää. Onneksi rakeet eivät ole kovettuneet, vaan niitä on helppo pureskella. Jos rakeita on useampi yhdessä palasessa, jälkimaku on lähes äklömakea.


Suosittelisin suklaarakeiden ystäville :) Itse tykkään enemmän ihan tavallisesta Maraboun suklaasta. Suklaarakeet olivat omaan makuuni jotenkin liian väkeviä (tai sitten minulle vain sattui levy, jossa kaikki sattumat osuivat yhteen kohtaan) :D


♦ ♦ ½ (2,5/5) 


 : Isa

2 kommenttia:

  1. Tätä on ollut aiemminkin myynnissä. Ei ehkä myynyt hyvin niin piti muuttaa jouluversioksi niin ihmiset innostuisivat ostamaan.

    Itsekkään en pahemmin välittänyt mausta.

    VastaaPoista
  2. Ahaa, kiitos kommentistasi :) Itselleni oli ihan uusi tuttavuus!

    VastaaPoista