torstai 10. joulukuuta 2015

Panda: Suomi Juhlakonvehdit

Myöhäiset itsenäisyyspäivän toivotukset :)



Omiin perinteisiini itsenäisyyspäivänä kuuluvat lähinnä suklaakonvehtien nautiskelu (Pandan tai Fazerin) ja tietysti Linnan juhlien seuraaminen. Tänä vuonna ostin Pandan iki-ihania "Suomi-konvehteja", lähinnä juuri konvehtipakkauksen nimen ja värien vuoksi.

Pakkaus maksoi 3,85e (250g). Omaan makuuni konvehdit olisivat voineet olla hieman edullisempia, mutta ovatpahan ainakin suomalaisia!


Omat konvehtini olivat maisteluhetkellä sen verran viileitä, etten edes yrittänyt heti purra. Konvehti on hyvin kiinteää ja kovaa maitosuklaata. Se ei kuitenkaan ole mielestäni liian makeaa vaan sopivan täyteläistä sulaessaan hetken kielen päällä. Kääreet ovat oikein kauniit Suomen lippuineen ja hopeanvärisine sisuksineen. Konvehti on sopivan kokoinen suupalaksi, eikä kitalakeen jää rasvaista tunnetta. Silti parin konvehdin jälkeen täytyy olla vesilasi lähellä, koska täytteettömän suklaan syönti kuivattaa suun nopeasti. Vähän miinusta tulee maitojauheesta raaka-aineena, itse arvostaisin enemmän aitoa maitoa :D



Laadukasta perussuklaata, jonka luulisi maistuvan monelle :)


♦ ♦ ♦ ♦  (4/5) 

 : Isa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti