torstai 3. joulukuuta 2015

Kinder Mini Mix -joulukalenteri

Mukavaa joulukuuta kaikille! Vaikeaa silti uskoa, että on jo joulukuu, koska sää taitaa koko Suomessa olla hyvin vaihteleva, milloin lämpöasteita, milloin yksi tai kaksi astetta pakkasta. Toivottavasti ainakin jouluaattona olisi valkoiset kimmeltävät hanget :)

Mutta se taas siitä säästä puhumisesta... Ostin nimittäin itselleni jo pari viikkoa sitten joulukalenterin ja ajattelin esitellä sen blogissani. En arvostele kalenteria kuten yleensä arvostelen tuotteet, sillä muuten arvostelun kirjoittaminen venyisi joulun jälkeiselle ajalle, eikä kalenteri silloin enää kiinnostaisi ketään.



Kyseessä on Kinderin ihastuttava Mini Mix -joulukalenteri. Itse tykkään näistä hieman "pienemmistä" joulukalentereista kuin semmoisista, joista tulee hirveästi karkkia yhdelle päivälle, jolloin niitä kerääntyy nurkkiin pyörimään. Jouluna on kuitenkin yleensä muitakin herkkuja niin itselleni ainakin riittää hieman pienempi suupala kalenterista :)

Kinder Mini Mix -joulukalenteri sisältää 22 herkullista joulukääreistä Kinder-minisuklaapalaa ja 2 Kinder-jouluhahmoa. Makuina tutut Kinder-suklaa, Kinder Country ja Kinder Bueno.
Hong Kong

Ostin kalenterin Hong Kongista ja se maksoi 7,99e. Painoa on vajaan suklaalevyn verran eli 152g. Täytyy sanoa, että tähän mennessä olen ollut kalenteriin erittäin tyytyväinen. Suklaakaan ei maistu pahviselta, kuten yleensä halvimmissa kalentereissa. Varmasti tuo muovikääre auttaa säilymisessä, vaikka ylimääräistä roskaa siitä tuleekin.




Eilen joulukalenterin luukusta tupsahti Kinder Country -patukka ja se oli todella herkullista! Maitosuklaata, vaniljakreemitäytettä ja hunajamuroja seassa, NAM (100% varma en ole tuosta patukan sisällöstä). Ostaisin kyllä ehdottomasti irtopatukkana, jos vastaan tulisi!


Ja kyllä, olen ikäni puolesta jo aikuinen, mutta halusin ostaa joulukalenterin lapsuuteni perinteitä kunnioittaen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti