lauantai 3. lokakuuta 2015

Fazer - Crunchy Caramel & Seasalt in Milk Chocolate

Hei taas!

Tällä kertaa päätin ostaa myrskyisten iltojen iloksi Fazerin uuden Crunchy Caramel -patukan. Täytyy kyllä sanoa, että suolaisen ja makean yhdistelmät ovat varmasti tämän syksyn suosituin juttu elintarviketeollisuudessa kuten jäätelö- ja suklaauutuuksista voimme huomata. Mainitsinkin kyseisen patukan jo aiemmassa postauksessani :)






Patukka maksoi 0,62e (40g) ja sisältää viisi suupalaa, kuten tavallisesti. Hinta on mielestäni ihan siedettävä ja patukka riittää makupalaksi. Ulkoapäin suklaa näyttää ja tuoksuu tutulta ja tavalliselta Fazerin siniseltä. Ensimmäisen haukkuni otin etuhampailla ja yllätyin, kuinka kovaa suklaa oli, onneksi etuhampaat eivät katkenneet :D

Suklaan seassa on krokanttimaisia paloja, eikä suklaa maistu liian suolaiselle, mikä oli ihan mukava yllätys. Itselleni tuli ainakin kääreen luettuani heti mieleen merisuolan väkevä maku. Kokonaisuus on kuitenkin hyvin tasapainoinen ja on mukavaa antaa suklaan sulaa suussa, koska joukossa on rapeita karamellikiteitä. Itselläni karamelli jäi vielä pitkäksi aikaa hampaisiin kiinni ja jälkimakua siis riitti vaikkei patukassa mitään tahmeaa ainesta ollutkaan.
Patukka oli oikein mukava kokeilu, mutta ei mielestäni kovin erikoinen. En välttämättä ostaisi sitä itse uudestaan, mutta söisin kyllä, jos joku sattuisi jossain palasen tarjoamaan.





♦ ♦ ♦ (4-/5) 

 : Isa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti