tiistai 20. lokakuuta 2015

Panda - Minttumurusuklaa

Tällä kertaa arvostelen yllätys, yllätys, taas suklaata :D Ehkä seuraavassa postauksessa jotain erilaista ;)



Panda on selvästi panostanut tuotevalikoimiinsa, sillä kaikki perinteiset suklaamaut ovat käsittääkseni uudistuneet ja mainoksia vilisee katukuvassa. Levyt ovat suurentuneet alkuperäisestä koosta (130g -> 145g) ja mautkin ovat hieman muuttuneet.


Poikkesin syyslomaviikollani Pandan tehtaanmyymälässä Vaajakoskella ja ostin testiin Minttumurusuklaan. Levyt olivat tarjouksessa 3e/2kpl normaalisti yksi levy maksaa noin 1,68e ja painoa niillä on tosiaan 145g.

Ensinnäkin mielestäni on mainio markkinointi-idea painattaa erilaisia kääreitä suklaisiin, koska ne houkuttelevat ostamaan ja valikoimaan juuri tilanteeseen sopivan lausahduksen. Omassa levyssäni luki "Saunan jälkeen -suklaa", vaikken sitä loppujen lopuksi saunan jälkeen maistanutkaan :)

Suklaan mausta tuli väistämättä mieleen Maraboun ikisuosikki Minttukrokantti. Pandan levyssä ei varsinaisesti ole krokanttia, vaan "mintunmakuisia palasia". Hieman epämääräistä ehkä? Olisin kaivannut tuohon tarkennusta. Siis krokantinpalasia? Karkkipalasia? Muovinpalasia? :D


Mintunmakuiset palaset maistuvat kyllä oikein minttuisilta ja maukkailta ja suklaa on herkullista. Palaset muistuttavat hieman Marianne-karkkeja ja ne ovat myös valkoisia? Taas täytyy nostaa tuttu "hammaskortti" esille, sillä nämäkin kyllä jäävät hampaisiin kiinni. Rakeita on suklaassa tasaisesti ja suklaapalat ovat sopivan kokoisia suupaloja.

Hyvää suklaata, mutta ei omasta mielestäni voittanut Maraboun Minttukrokanttia.


 ♦ ♦ ♦ ♦  (4/5)

: Isa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti