torstai 8. lokakuuta 2015

Fazer: Dumle Gingerbread



Eilen Prismaan olivat ilmestyneet joulukoristeet ja joulunamit! Tykkään fiilistellä joulua jo hyvissä ajoin, joten se ei haitannut ollenkaan. Pörräsin hyllyjen ympärillä, kun myyjät vasta asettelivat tuotteita esille ja onnistuin bongaamaan uutuuden joulumakeisista. Tarkoituksenani oli säästää kyseistä pussia  myöhemmälle, mutta onhan se kivempaa lukea uutuuksista ajallaan kuin vasta sitten, kun kaikki ovat jo niitä maistaneet :)




Kyseessä on siis piparinmakuinen Dumle Xmas Edition -pussi!




Vau, makumaailma on vahvempi kuin ajattelin. Tämähän maistuu lähes samalta kuin äidin piparkakkutaikina. Yllättävää. Hieman sitkeämpää vain! Itse en ole koskaan ollut piparkakkutaikinan suursyömäri, mutta maustetut toffeet ovat yllättävän hyviä. Rakenne ei siis erotu perusdumleista mitenkään, mutta maku on kyllä erilainen! Tykkään kyllä, että maitosuklainen kuorrutus on säilytetty tässäkin versiossa. Hieman ihmettelen tuota, että ainesosaluettelossa ei mainita lainkaan mausteita vaan pelkästään aromit. Olisi tuonut kotoisuutta, kun luettelosta olisivat löytyneet tutu mausteet: pomeranssi, inkivääri, kaneli, neilikka... Makeiset eivät itsessään myöskään tuoksuneet jouluisen mausteisilta, mutta pussi on kyllä todella hieno, eikö vain!?


Olen kyllä todella tyytyväinen uutuuteen ja se on toivottu piristys joulun makeisklassikoiden rinnalle. Dumlet eivät ole lempimakeisiani, mutta hyviä ne kuitenkin ovat. Ehkä nappaisin seuraavan kerran ihan perusdumlepussin, jos pitäisi valita, mutta eipä uutuudessakaan paljoa valittamisen varaa ollut. Hintaa pussilla oli muuten 2,95e.

Mukavaa joulun odotuksen alkua kaikille! Itselläni kyllä alkaa pian vasta syysloma ;)


♦ ♦ ♦ ½ (3,5/5) 

 : Isa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti