torstai 13. elokuuta 2015

Aino Ihastuttava(?) Minttusuklaa

- Pahoittelen huonolaatuisia kuvia, vaihdoin juuri puhelinta ja kameran opettelu vaatii aikaa! -



Eilisen K-marketin tarjouslehtisen uhrina lähdin tänään metsästämään uutta Aino-jäätelöä (suolainen kinuski). Niinhän siinä taas kävi, ettei uutuus ollut taaskaan ennättänyt ajallaan pieneen paikalliseen K-markettiin... No, ei auttanut muu kuin niellä pettymys ja napata joku toinen rasia kokeiltavaksi, sillä eiväthän Aino-jäätelöt nyt ihan joka päivä ole tarjouksessa :)

Jäätelön "komponentit": minttukermajäätelöä, suklaakermajäätelöä ja minttusuklaanmakuista kastiketta

Täytyy sanoa, että rasian kannen kuva johti ainakin minua hieman harhaan. Odotin, että jäätelön päällä olisi pieniä mintunmakuisia suklaanappeja, muttei ollutkaan. Minttujäätelöä ja suklaajäätelöä ei juuri erottanut toisistaan, mistä olisin kovasti pitänyt. Minttusuklainen kastike ei myöskään ollut niin herkullista kuin kuvittelin. Olisin toivonut, että se olisi vielä suklaisempaa. Vaikka Aino on laadukas jäätelömerkki niin täytyy sanoa, että petyin nyt hieman. Tämä oli ensimmäinen kerta kun itse ostin kyseisen brändin jäätelörasian ja odotin vähän enemmän.  Pettymykseni johtuu lähinnä teennäisestä mausta, mikä ei ollut yhtä aidon suklainen kuin kuvittelin. Mintun kyllä maistoi toki, mutta olisi ollut kiva maistaa jotain muutakin.



On tämä paljon parempaa kuin tavallinen minttusuklaajäätelö, mutta siitä olisi voinut tehdä jotain fantastista  :)

Suosittelen minttufaneille ja helteisille kesäpäiville, kun suklaajäätelöä tekee mieli ja pelkkä suklaa on silloin liian tuhtia.

Täältä löydätte ravintosisällön ja ainesosaluettelon.
  
♦ ♦ ♦ ♦ -
(4-/5)

: Isa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti