lauantai 8. elokuuta 2015

Makumatkalla: Aasia

Pitkästä aikaa blogin äärellä, nyt otan itseäni niskasta kiinni ja pyrin tekemään ainakin pari postausta kuukaudessa (vaikka sekin kuulostaa todella vähältä...) :D




Kaverini kävi äskettäin Aasian matkalla ja toi tuliaisiksi mm. melonipurkkaa. Sen verran selvittelin netistä purkan alkuperää, että Trident-merkki taitaa olla amerikkalaista alkuperää, vaikka kyseisen paketin kääreet ovatkin japaniksi/kiinaksi.




Heti kun avasin purkkapaketin kääreen nenääni tulvahti todella vahva, lähes parfyymimäinen melonin tuoksu. Ulkonäöltään purkkatyynyt ovat todella söpöjä, koska niissä on pieniä oransseja pisteitä, tuskin kuitenkaan aitoja meloninpaloja... Rakenne muistuttaa kotoista Jenkkiä ja maku on oikein raikas! Sopii varmasti todella hyvin mausteisen aasialaisen ruuan jälkeen nautittavaksi. Purkka raikastaa suun kivasti ja maku kesti itselläni niin pitkään kun jaksoin purkkaa jauhaa (10-15min.) Valitettavasti en tiedä, onko purkka makeutettu sokerilla, mutta se ei ainakaan maistu liian makealta. Itse en nimittäin haluaisi käyttää sokeripurkkaa. Pakkaus on myös kivannäköinen, mutta miinusta tulee siitä, ettei sitä saa enää suljettu kunnolla avaamisen jälkeen.



Loppujen lopuksi, oikein laadukkaan oloinen purkka, suosittelen!

♦  ♦  ♦ 
(3/5)

: Isa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti